İstanbul Üniversitesi
Bitki ve Bitkisel Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ara
Bitki ve Bitkisel Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi
Hakkımızda
Misyon-Vizyon
Yönetim
Analiz Fiyatları
Laboratuvarlar
Projeler ve Yayınlar
İletişim
Ara
Tüm Manşetler
Merkezimiz Gıda Analiz Laboratuvarı'nda aflatoksin analizleri başlamıştır
31.03.2021
Polisiklik aromatik hidrokarbon analizleri başlamıştır
11.03.2021
Gıda Analiz Laboratuarımızda organik asit analizleri başlamıştır
11.03.2021
Merkezimiz çalışanlarından Dr. Yusuf Can Gerçek, Dr. Hande Morgil ve Prof. Dr. Gül Cevahir Öz'ün yazar olarak yer aldığı makale kabul edildi.
25.02.2021
Droplet Dijital PCR teknolojisi
17.02.2021
Gıda güvenliği
24.01.2021
"Turkish Royal Jelly: Amino acid, physicochemical, antioxidant, multi-elemental, antibacterial and fingerprint profiles by analytical techniques combined with chemometrics"
19.01.2021
Phenolic and free amino acid profiles of bee bread and bee pollen with the same botanical origin - similarities and differences
17.01.2021
220S566 numaralı TUBİTAK projesi
13.01.2021
Gıda Analizinde Nano-Elisa
12.01.2021
Applications of CRISPR–Cas in Agriculture and Plant Biotechnology
11.01.2021
Using acetone for rapid PCR-amplifiable DNA extraction from recalcitrant woody plant taxa
10.01.2021
Dr. Işıl Tulum ve ekibi tarafından universal pipet istasyonu tasarımı
09.01.2021
İstanbul Üniversitesi Bitki ve Bitkisel Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu
03.01.2021
Böcek kapan (Dionaea muscipula J.Ellis ex L.) bitkisinin sırrı ortaya çıkarıldı
03.01.2021
Mikrobiyoloji Laboratuvarımızda Dijital Droplet PCR sistemi eğitimi gerçekleştirilmiştir.
24.12.2020
Merkezimiz Mikrobiyoloji Laboratuvarı Sorumlusu Dr. Işıl Tulum Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Biyoteknoloji Semineri'nde Sentetik Biyoloji ve Minimal Genom Konsepti başlıklı sunum gerçekleştirecektir.
01.11.2020
1